Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/digieinf/public_html/taxart/cls/db.class.php on line 85
ÉSZ CSOPORT
 

ÉSZ CSOPORT

    Értékteremtő

    Szolgáltatások

     

 

Az ÉSZ csoport jogilag és tulajdonilag független, a gazdasági élet különböző területein működő ismert tanácsadók és cégeik szövetsége. Az ÉSZ csoport nem önálló jogi személy, nem jogképes, saját nevében kötelezettségeket nem vállal, tagjai önállóan szerződnek.

Az ÉSZ csoport azzal a céllal jött létre, hogy ügyfelei számára a gazdasági és üzleti élet minden területén a legmagasabb minőségben, egy helyen, elérhető árakon egymást kiegészitő és egymásra épülő szolgáltatásokat kináljon.

Az ÉSZ csoport által képviselt tanácsadói szakterületekre különösen jellemző, hogy a bizalomra épül, a tanácsadás sikerét a tanácsadó, mint szakember személye döntően befolyásolja. A csoporthoz csatlakozott cégek kiválasztásakor ezért elsősorban az adott cég kulcsemberére koncentráltunk.

Tagjaink

http://www.taxmind.hu/tartalmak/fajl_ta-logo_20131127190341.png TaxArt Kft. www. taxart.hu

http://www.taxmind.hu/tartalmak/fajl_tm-logo_20131127190332.png TaxMind Kft. www.taxmind.hu

Raj-Ta Kft.

ERP Consulting Zrt. www. erp.hu

BBKK Kft. www.bbkk.hu

Macintosh SSD:Users:Raymond:Library:Containers:com.apple.mail:Data:Library:Mail Downloads:23C7D95F-7979-48F4-BC67-9143917DA055:Havasi logo.png Havasi Communicatons www.havasi.co.hu

Ruttkai-Marcell-Ruttkai Ügyvédi Iroda

 

Koczka-Erika_logo Koczka Erika Ügyvéd